Bugün, 13 Mayıs 2024 Pazartesi

Seyhan Belediyespor Futsal’da Süperleşti

Seyhan Belediyespor Futsal’da Süperleşti

Seyhan Belediyespor,Konya’da engel tanımadı

Seyhan,Futsal’da çeyrek finale yükseldi

Seyhan Belediyespor Futsal Ligi’nde mücadele eden Seyhan Belediyespor, Konya’da gerçeklesen müsabakalarda  basarili sonuçlarin altina imza atarak çeyrek finale yükseldi ve gelecek sezon Süper Ligde oynama hakkini elde etti.

IKI MAÇI DA KAZANDILAR

Konya’da yapilan  müsabakalarda ilk maçlarinda Diyarbakir Ali Pasa’yi  5-3 yenerek iyi bir baslangiç yaptiklarini belirten Seyhan Belediyespor Futsal takim Antrenörü Yahya Kantur, “ Ikinci karsilasmada ise Konya Büyüksehir Belediyespor’u  9-7 yenerek çeyrek finale adimizi yazdirdik ve önümüzdeki sezon kurulacak olan Süper Lige yükselmeyi  garantiledik. Basarili performanslariyla bizleri mutlu eden sporcularimi kutluyorum” dedi.

KANTUR: BELEDIYE BASKANIMIZ DESTEGINI ESIRGEMIYOR

Sporun ve sporcunun her zaman yaninda yer alan Seyhan Belediye Baskani ve Seyhan Belediyespor Kulübü Onursal Baskani Akif Kemal  Akay’a, destegi için tesekkür eden Kantur,  “ Baskanimiz brans ayrimi yapmaksizin bizlerden destegini esirgemiyor.  Bizde bu destegin karsiligi olarak basarili olmak adina büyük bir özveride bulunmaktayiz. Teknik ve sporcu kadrosu olarak daha iyi neticelerin altina imza atarak Adanamizi ve kulübümüzü en iyi sekilde temsil etmeye devam edecegiz” diye konustu.



  • Pazartesi 23.4 ° / 15.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 25.4 ° / 14.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 25.3 ° / 15.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı